Meer resultaten voor chocoladefabriek roosendaal

 
 
chocoladefabriek roosendaal
 
Chocolatier Tosca Ambachtelijke chocolade met liefde gemaakt, en dat proef je!
Openingstijden van Leonidas Bonbons in Roosendaal.
Bij Leonidas Bonbons Roosendaal kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan praline, chocolade, confiserie en roomijs. Producten die u er onder andere kunt kopen zijn chocoladetruffels, cocktailbonbons, roomboterbonbons, gekonfijte vruchten en marsepein. De openingstijden van Leonidas Bonbons Roosendaal bij u in de buurt vindt u gemakkelijk op Openingstijden.com.
Chocolaterie Boulanger Roselaar.
Chinees Indisch Restaurant Mandarin Cool Cat. Bekijk hier het overzicht van nieuws en events van Roselaar. Altijd op de hoogte blijven van Roselaar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief boordevol nieuws, events en informatie over de winkeliers van Roselaar in Roosendaal.
Inpakmedewerker Vacatures in Roosendaal Vacatures.nl.
Ervaring in de. Inpakmedewerker Chocoladefabriek 3 ploegen. Ben jij de inpakmedewerker die wij zoeken. Hoe flexibeler je beschikbaar bent hoe meer we je kunnen inzetten. Je vult dozen met chocolade. Je controleert met de bon. Inpakmedewerkers gezocht bij Bleckmann in Bergen op Zoom! Timing Bergen op Zoom. Wil jij als inpakmedewerker aan de slag voor bekende kledingmerken. Voor Bleckmann, een grote logistieke dienstverlener in Bergen op Zoom, zijn wij op zoek naar nieuwe. Fulltime Inpakker Roosendaal gezocht!
Home Boulanger.
paaseitjes, opgemaakte paaseieren, chocolade sinterklaasjes en zwarte pietjes, marsepeinproducten, letters onze driekleuren letter is al jaren een aanrader voor vele bedrijven en uiteraard de verschillende kransjes, hulstblaadjes, kerstmannen en klokjes. Met alle feestdagen vindt u in deze winkels veel items in kadosfeer.
Chocolade fabriek vacatures in Roosendaal 372 jobs Jooble.
productiemedewerker in roosendaal bij lonka. Bij Lonka in Roosendaal kan je aan de slag als productiemedewerker, die verantwoordelijk is voor de recepturen van de chocolade en fudge lijn. Ze produceren hier in 3 verschillende lijnen zoals, overheerlijke Fudge caramel, soft nougat en andere soft bites.
Roosendaal Olala Chocola.
Tijdens deze workshops leert u meer over de achtergrond van de chocolade en over het ambacht zelf zodat u naar huis kunt gaan met zelfgemaakte bonbons. Tijdens de kinderworkshops worden er leuke creaties van chocolade gemaakt. Ook het opeten van de chocolade kan hier natuurlijk niet uitblijven. Van harte welkom in Roosendaal! 4701 PA Roosendaal.
Chocolade fabriek Roosendaal Pagina 3/3 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De gemeente Roosendaal heeft ongeveer 77.000 inwoners. Roosendaal is een voor het treinverkeer een logistieke stad, Roosendaal ligt aan de Belgisch-Nederlandse grens. De gemeente Roosendaal is ontstaan op 1 januari 1997 door samenvoeging van de gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw.
Vacature Inpakmedewerker Chocoladefabriek 3 ploegen bij Actief Werkt! Roosendaal in Zundert NationaleVacaturebank.nl.
Inpakmedewerker Chocoladefabriek 3 ploegen. donderdag 25 oktober 2018. Voor werelds grootste chocoladefabrikant Barry Callebaut zijn wij op zoek naar flexibele een inpakmedewerker die beschikbaar is in 3 ploegen. We zoeken een inpakmedewerker die de gehele week beschikbaar is in dag, avond en nachtdienst.

Contacteer ons